Leefstijlclub Malden – Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen – Malden

Fysiotherapie & Sport

De Kroonsteen

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze moderne praktijk en samen met u te werken aan uw gezondheid.

Leefstijlclub Malden

Leefstijlclub Malden is steunpunt van Leefstijlclub – Healthy Lifestyle, Healthy Ageing

Gezond leven, iedereen wil het maar toch lukt het ruim 75% van de Nederlandse bevolking niet. De richtlijnen die de laatste jaren zijn aangereikt door de World Health Organization (WHO) en de Gezondheidsraad worden niet of onvoldoende toegepast. Toch blijkt uit onderzoek dat toepassing van deze essentiële inzichten een sterk preventieve werking heeft op maar liefst 25 chronische aandoeningen, ons leven met 7 tot 10 jaar kan verlengen en het aantal ziektejaren met 14 tot 16 jaar kan reduceren. Deze kennis moet dan toch iedereen ontvangen? Dat is precies wat de ontwikkelaars van Leefstijlclub – Healthy Lifestyle, Healthy Ageing bedachten en waarom het programma ‘FIT SWITCH’ en ‘FOOD SWITCH’ zijn ontwikkeld. Het programma ‘MIND SWITCH’ is momenteel nog in ontwikkeling. 

Leefstijlclub Malden ondersteunt de visie van primaire preventie en gezondheidsbevordering van harte en is daarom steunpunt van Leefstijlclub – Healthy Lifestyle, Healthy Ageing.

De omslag van een op ziekte gecentreerde gezondheidszorg naar een op preventie en gezondheidsbevordering gerichte gezondheidszorg begint bij professionals. Met het FIT SWITCH  programma reiken we kennis, inzichten en bewustwording aan, aan mensen die gezonder willen leven, chronische blessures en ziektes willen beïnvloeden, gezonder ouder willen worden of gewoon fitter, sterker en vitaler willen leven.  

Leefstijlclub Malden biedt daarom het FIT SWITCH programma aan, een 12 weken programma waarin deelnemers echte kenners worden van actief en gezond leven en zelf stapje voor stapje ontwikkelen naar een gezondere leefstijl, om er een leven lang de vruchten van te plukken.