LEEFSTIJLSCAN – Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen – Malden

Fysiotherapie & Sport

De Kroonsteen

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze moderne praktijk en samen met u te werken aan uw gezondheid.

LEEFSTIJLSCAN

WAAROM EEN LEEFSTIJLSCAN?

Veel mensen hebben nooit effectief geleerd wat de essentiële inzichten zijn van een gezonde leefstijl. Vroeger, toen we nog een relatief gezond voedingspatroon hadden en voldoende fysiek actief waren, was bewustwording hierover ook niet nodig. Nu veel werk zittend is en 80% van het voedselaanbod onze gezondheid kan schaden, wordt het belangrijk dat wij die essentiële inzichten van een gezonde leefstijl kennen. We worden door de medische wetenschap steeds ouder, maar die extra jaren zijn wel vaak jaren met chronische aandoeningen.

 

De noodzaak om kennis te bezitten van de essentiële inzichten van een gezonde leefstijl, is dus groot. Bezit je die kennis, dan kom je uit een ‘onbewuste onbekwaamheid’, waardoor je ook
gezonde keuzes KAN maken. Nu doen de WHO, de Gezondheidsraad en VWS al hun best om ons burgers bewust te maken van die essentiële inzichten, alleen bestond er nog geen analyse mogelijkheid waarmee je je eigen leefstijl langs de lat kan leggen van de wetenschappelijk gevalideerde richtlijnen. Leefstijlclub heeft deze richtlijnen vertaald naar de Leefstijlscan. Vragen die je hiermee beantwoord krijgt zijn;

  • In welke mate voldoet jouw leefstijl aan de gezonde leefstijl richtlijnen?
  • Welke switch brengt je het meeste resultaat naar een gezonder leven?
  • Wat is het ‘wat’, waarom’ en ‘hoe’ van de leefstijlswitch die jij wilt maken?

DOE MEE AAN DE NATIONALE LEEFSTIJL SCAN! DEELNAME IS GEHEEL GRATIS!

De Leefstijlscan is geheel gratis ter beschikking gesteld door Leefstijlclub en steunpunt Leefstijlclub Malden om jou te helpen met een gezonde leefstijl. Vanuit Leefstijlclub Malden worden verdiepende bewustwordingsprogramma’s aangebonden zoals de 12 weken FIT SWITCH programma’s.

Na de leefstijlscan kies je zelf jouw Leefstijl SWITCH, een leefstijlthema waarmee je aan de slag wil. Heb je de keuze gemaakt, dan krijg je automatisch de informatie over dat thema aangereikt en krijg je een oefendossier ter beschikking om het leefstijlthema goed in je leefstijl te verankeren, zodat je voor lange termijn resultaat kan bepalen.

Ga meteen aan de slag om je kennis, inzicht en resultaat te vergroten op het gebied van een gezonde leefstijl.

    • Doe de leefstijlscan
    • Maak jouw weerstand switch
    • Ervaar het effect