Afscheid van Timmy Beelen – Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen – Malden

Fysiotherapie & Sport

De Kroonsteen

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze moderne praktijk en samen met u te werken aan uw gezondheid.

Terug naar overzicht

Afscheid van Timmy Beelen

Na mijn fysiotherapiestage gelopen te hebben in de praktijk van Johan Kerkhof en daarna jaren werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut bij Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen, ga ik een nieuwe uitdaging aan. Sinds 1 maart ben ik niet meer werkzaam als fysiotherapeut in het gezondheidscentrum. Ik kijk terug op een super leuke, gezellig en leerzame tijd, met een super fijn team van collega’s om me heen.
Nu ik mijn vervolgstudie heb afgerond ga ik als osteopaat aan de slag. Jullie zullen mij vast nog wel tegen komen in gezondheidscentrum De Kroonsteen 1, omdat ik hier namelijk mijn osteopathiepraktijk ben gestart. Osteopathie Malden. Telefoon: 06-19 23 45 32.
Iedereen hartstikke bedankt voor de fijne jaren!!
Publicatiedatum: 12-04-2022