Sportfysiotherapie – Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen – Malden

Fysiotherapie & Sport

De Kroonsteen

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze moderne praktijk en samen met u te werken aan uw gezondheid.

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden zijn specifiek opgeleid om mensen met sport gerelateerde klachten of vragen te begeleiden. De meest voorkomende reden is dat een sporter een blessure opgelopen heeft. Een andere reden voor sporters om naar een sportfysiotherapeut te gaan is het voorkomen van blessures of verbeteren van sportprestaties. Naast sporters kunnen ook mensen die fysiek verminderd fit of actief zijn bij een sportfysiotherapeut terecht. Uw sportfysiotherapeut kijkt samen met u naar passende sportbeoefening en adviseert u bij de trainingsopbouw.

Uw bezoek aan de sportfysiotherapeut

De sportfysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden zijn opgeleid om goede diagnoses te stellen. U kunt daarom zonder verwijzing van een arts een afspraak maken. In sommige gevallen heeft u wel een verwijzing nodig. De sportfysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden informeren u hier graag over.

Werkwijze van de sportfysiotherapeut

De eerste afspraak start met een screening en intake. Door middel van een persoonlijk gesprek gaat de sportfysiotherapeut in op uw klachten en uw persoonlijke doel. Bij twijfel over de klacht verwijst uw sportfysiotherapeut u naar uw huisarts. Tijdens het lichamelijk onderzoek kijkt de sportfysiotherapeut naar uw houding, de wijze waarop uw lichaam beweegt en overige relevante functies. Daarna stelt de sportfysiotherapeut samen met u een persoonlijk behandel- of trainingsplan op. De sportfysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden werken volgens landelijk geldende richtlijnen en beschikken over ruime trainingsmogelijkheden met moderne trainingsapparaten. Daarbij passen zij diverse behandel- of trainingsvormen toe om daarmee een optimaal en duurzaam herstel van uw gezondheid te bereiken. Wanneer geïndiceerd kan begeleiding aan huis plaatsvinden.

Ook vanuit de omgeving Molenhoek, Mook, Groesbeek, Heumen en Nijmegen bent u van harte welkom om Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen te ontdekken.

Afspraak maken met Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen

Wilt u weten of de sportfysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen u verder kunnen helpen bij het bereiken van uw persoonlijke doelen? Maak dan nu een afspraak bij één van onze sportfysiotherapeuten door gebruik te maken van het online aanmeldformulier. Wij nemen na ontvangst van het online aanmeldformulier snel contact met u op.

U kunt ook telefonisch een afspraak met de sportfysiotherapeut van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen maken via telefoonnummer 024-3586051. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden bij de balie van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in het gezondheidscentrum de Kloosterhof 1 in Malden.

 

 • Ervaren sportfysiotherapeuten
 • Registratie in Centraal Kwaliteitsregister
 • Voor amateur- en topsporters
 • Vergroten van sportprestatie
 • Vergroten en onderhouden van fysieke fitheid
 • Revalidatie
 • Blessurepreventie
 • Moderne trainingsruimte
 • Kunstgrasveld
 • Krachttraining met luchtdruk
 • Loopband met reductie van zwaartekracht
 • Bezoek aan huis
Ryan van Baal
Frank Ermers
Simon van Woerkom