Fysiotherapie – Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen – Malden

Fysiotherapie & Sport

De Kroonsteen

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze moderne praktijk en samen met u te werken aan uw gezondheid.

Fysiotherapie

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden zijn experts in houding en beweging en helpen u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van lichamelijke klachten. Voor de meeste klachten kunt u terecht bij een algemeen fysiotherapeut. Voor specifieke klachten of aandoeningen zijn er gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Uw bezoek aan de fysiotherapeut

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden zijn opgeleid om goede diagnoses te stellen. U kunt daarom zonder verwijzing van een arts een afspraak maken. In sommige gevallen heeft u wel een verwijzing nodig. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden informeren u hier graag over.

Werkwijze van de fysiotherapeut

De eerste afspraak met uw fysiotherapeut start met een screening en intake. Door middel van een persoonlijk gesprek gaat de fysiotherapeut in op uw klachten en uw persoonlijke doel. Bij twijfel over de klacht verwijst uw fysiotherapeut u naar uw huisarts. Tijdens het lichamelijk onderzoek kijkt de fysiotherapeut naar uw houding, de wijze waarop uw lichaam beweegt en overige relevante functies. Daarna stelt de fysiotherapeut samen met u een persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden werken volgens landelijk geldende richtlijnen. Daarbij passen zij diverse behandel- en begeleidingsvormen toe om daarmee een optimaal en duurzaam herstel van uw gezondheid te bereiken. Wanneer geïndiceerd kan begeleiding aan huis plaatsvinden.

Ook vanuit de omgeving Molenhoek, Mook, Groesbeek, Heumen en Nijmegen bent u van harte welkom om Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen te ontdekken.

Afspraak maken met Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen

Wilt u weten of de fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen u verder kunnen helpen bij het bereiken van uw persoonlijke doelen? Maak dan nu een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten door gebruik te maken van het online aanmeldformulier.  Wij nemen na ontvangst van het online aanmeldformulier snel contact met u op.

U kunt ook telefonisch een afspraak met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen maken via telefoonnummer 024-3586051. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden bij de balie van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in het gezondheidscentrum de Kloosterhof 1 in Malden.

 

  • Ervaren fysiotherapeuten
  • Diverse specialisaties
  • Registratie in kwaliteitsregister KRF NL
  • Bezoek aan huis
  • Medical taping
  • Dry needling
  • Ademhalingstraining
  • Ontspanningsoefeningen