Tarieven Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen – Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen – Malden

Fysiotherapie & Sport

De Kroonsteen

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze moderne praktijk en samen met u te werken aan uw gezondheid.

Tarieven Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen

Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen heeft met veel zorgverzekeraars overeenkomsten afgesloten.

Met een aantal zorgverzekeraars hebben wij voor 2024 een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. Welke verzekeraars dat zijn en welke ‘labels’ onder deze betreffende zorgverzekeraars vallen, staat hieronder afgebeeld. Voor 2024 zijn geen contracten gesloten met Zorg en Zekerheid, AZVZ, ENO, Salland, EUCARE, Aevitae.

 

 

 

 

Indien u geen aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie heeft of voor behandelingen waarvoor de zorgverzekeraar geen vergoeding uitkeert gelden de volgende tarieven:

Omschrijving

Tarief 2024

 Zitting Fysiotherapie 46,80
 Zitting Manuele Therapie 57,00
 Zitting Oedeemtherapie 57,00
 Zitting Bekkenfysiotherapie 57,00
 Zitting Kinderfysiotherapie 57,00
 Toeslag voor aan huis behandeling 20,70
 Screening 20,80
 Screening, intake en onderzoek (zonder verwijzing) 70,00
 Intake en onderzoek (na verwijzing) 67,50
 Consultatief Fysiotherapeutisch Onderzoek 72,50
 Niet nagekomen afspraak * 25,00
 Telefonisch consult (Max. 15 minuten) 20,80
 Strippenkaart FysioSport 10 keer 154,50
 Strippenkaart FysioSport 20 keer 257,50
 Strippenkaart FysioSport 40 keer 412,00

Eerste consult

Tijdens uw eerste consult zal altijd een screening, intake en onderzoek (zonder verwijzing) of intake en onderzoek (na verwijzing) plaatsvinden. Indien gewenst kan deze afspraak in combinatie met een zitting gemaakt worden. Een combinatie van deze tarieven zal hiervoor gehanteerd worden.

Vergoeding vanuit basis zorgverzekering

Bij een aantal chronische aandoeningen wordt fysiotherapie vergoed vanuit de basis zorgverzekering. Op de lijst chronische aandoeningen kunt u zien welke chronische aandoeningen hiervoor in aanmerking komen en welke voorwaarden daaraan verbonden zijn. Daarnaast worden voor patiënten onder 18 jaar maximaal 18 behandelingen vergoed vanuit de basis zorgverzekering.

Vergoeding vanuit aanvullende zorgverzekering

Wanneer u een aanvullende verzekering polis (AVP) fysiotherapie heeft komt u (gedeeltelijk) in aanmerking voor vergoeding van de gemaakte kosten. Dit met uitzondering van de zorgverzekeraars Zorg en Zekerheid en AZVZ waarmee geen contract is afgesloten.

Indien uw behandeling voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking komt worden nota’s van de behandeling naar uw zorgverzekeraar gestuurd. Als u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, of wanneer de vergoeding voor fysiotherapie vanuit de aanvullende zorgverzekering overschreden is, krijgt u na afloop van de behandeling een nota thuisgestuurd.

Betalingsvoorwaarden

Onze betalingsvoorwaarden kunt u terugvinden op de achterzijde van de papieren nota of via deze link.

Contact opnemen met Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen

Mocht u twijfel hebben of uw behandeling door uw zorgverzekeraar voor vergoeding in aanmerking komt kunt u contact opnemen met Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden. Maak hiervoor gebruik maken van ons online contactformulier.  Wij nemen na ontvangst van het online contactformulier snel contact met u op.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden via telefoonnummer 024-3586051. Uiteraard kunt u ook langskomen bij de balie van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in het gezondheidscentrum de Kloosterhof 1 in Malden.

* Bij afmelding tenminste 24 uur van tevoren wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij afmelding minder dan 24 uur van tevoren of bij het niet verschijnen op uw afspraak worden kosten voor niet nagekomen afspraak in rekening gebracht. Deze kosten komen niet voor vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking.