Tarieven Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen

Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars overeenkomsten afgesloten.  Indien u geen aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie heeft of voor behandelingen waarvoor de zorgverzekeraar geen vergoeding uitkeert gelden de volgende tarieven:

Omschrijving Tarief 2021
 Zitting Fysiotherapie 37,00
 Zitting Manuele Therapie 50,00
 Zitting Oedeemtherapie 50,00
 Zitting Bekkenfysiotherapie 50,00
 Zitting Kinderfysiotherapie 50,00
 Toeslag voor aan huis behandeling 20,00
 Screening 15,00
 Screening, intake en onderzoek (zonder verwijzing) 62,50
 Intake en onderzoek (na verwijzing) 60,00
 Consultatief Fysiotherapeutisch Onderzoek 65,00
 Niet nagekomen afspraak * 28,00
 Telefonisch consult (Max. 15 minuten) 15,00
 Strippenkaart FysioSport 10 keer 150,00
 Strippenkaart FysioSport 20 keer 250,00
 Strippenkaart FysioSport 40 keer 400,00

Eerste consult

Tijdens uw eerste consult zal altijd een screening, intake en onderzoek (zonder verwijzing) of intake en onderzoek (na verwijzing) plaatsvinden. Indien gewenst kan deze afspraak in combinatie met een zitting gemaakt worden. Een combinatie van deze tarieven zal hiervoor gehanteerd worden.

Vergoeding vanuit basis zorgverzekering

Bij een aantal chronische aandoeningen wordt fysiotherapie vergoed vanuit de basis zorgverzekering. Op de lijst chronische aandoeningen kunt u zien welke chronische aandoeningen hiervoor in aanmerking komen en welke voorwaarden daaraan verbonden zijn. Daarnaast worden voor patiënten onder 18 jaar maximaal 18 behandelingen vergoed vanuit de basis zorgverzekering.

Vergoeding vanuit aanvullende zorgverzekering

Wanneer u een aanvullende verzekering polis (AVP) fysiotherapie heeft komt u (gedeeltelijk) in aanmerking voor vergoeding van de gemaakte kosten.

Indien uw behandeling voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking komt worden nota’s van de behandeling naar uw zorgverzekeraar gestuurd. Als u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, of wanneer de vergoeding voor fysiotherapie vanuit de aanvullende zorgverzekering overschreden is, krijgt u na afloop van de behandeling een nota thuisgestuurd.

Betalingsvoorwaarden

Onze betalingsvoorwaarden kunt u terugvinden op de achterzijde van de papieren nota of via deze link.

Contact opnemen met Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen

Mocht u twijfel hebben of uw behandeling door uw zorgverzekeraar voor vergoeding in aanmerking komt kunt u contact opnemen met Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden. Maak hiervoor gebruik maken van ons online contactformulier.  Wij nemen na ontvangst van het online contactformulier snel contact met u op.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden via telefoonnummer 024-3586051. Uiteraard kunt u ook langskomen bij de balie van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in het gezondheidscentrum de Kloosterhof 1 in Malden.

* Bij afmelding tenminste 24 uur van tevoren wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij afmelding minder dan 24 uur van tevoren of bij het niet verschijnen op uw afspraak worden kosten voor niet nagekomen afspraak in rekening gebracht. Deze kosten komen niet voor vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking.