Manuele therapie – Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen – Malden

Fysiotherapie & Sport

De Kroonsteen

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze moderne praktijk en samen met u te werken aan uw gezondheid.

Manuele therapie

De manueel therapeut van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden is specifiek opgeleid om mensen met klachten aan wervelkolom en gewrichten te onderzoeken en behandelen. Tijdens de behandeling maakt de manueel therapeut gebruik van specifieke bewegingen om daarmee de beweeglijkheid in gewrichten te herstellen. Indien geïndiceerd vult de manueel therapeut deze behandeling aan met manipulaties. Dit zijn snel uitgevoerde kleine bewegingen die gepaard kunnen gaan met een klikkend geluid. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct na de behandeling merkbaar. Gewrichten functioneren beter, bewegen gaat makkelijker en de pijn is afgenomen.

Uw bezoek aan de manueel therapeut

De manueel therapeut van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden is opgeleid om goede diagnoses te stellen. U kunt daarom zonder verwijzing van een arts een afspraak maken. In sommige gevallen heeft u wel een verwijzing nodig. De manueel therapeut van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden informeert u hier graag over.

Werkwijze van de manueel therapeut

De eerste afspraak start met een screening en intake. Door middel van een persoonlijk gesprek gaat de manueel therapeut in op uw klachten en uw persoonlijke doel. Bij twijfel over de klacht verwijst uw manueel therapeut u naar uw huisarts. Tijdens het lichamelijk onderzoek kijkt de manueel therapeut naar uw houding, de wijze waarop uw lichaam beweegt en overige relevante functies. Daarna stelt de manueel therapeut samen met u een persoonlijk behandel- of trainingsplan op. De manueel therapeut van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden werkt volgens landelijk geldende richtlijnen en beschikt over ruime trainingsmogelijkheden met moderne trainingsapparaten. Daarbij past hij diverse behandel- of trainingsvormen toe om daarmee een optimaal en duurzaam herstel van uw gezondheid te bereiken. Wanneer geïndiceerd kan begeleiding aan huis plaatsvinden.

Ook vanuit de omgeving Molenhoek, Mook, Groesbeek, Heumen en Nijmegen bent u van harte welkom om Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen te ontdekken.

Afspraak maken met Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen

Wilt u weten of de manueel therapeut van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen u verder kan helpen bij het bereiken van uw persoonlijke doelen? Maak dan nu een afspraak bij onze manueel therapeut door gebruik te maken van het online aanmeldformulier. Wij nemen na ontvangst van het online aanmeldformulier snel contact met u op.

U kunt ook telefonisch een afspraak met de manueel therapeut van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen maken via telefoonnummer 024-3586051. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden bij de balie van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in het gezondheidscentrum de Kloosterhof 1 in Malden.

Johan Kerkhof