Sportspreekuur – Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen – Malden

Fysiotherapie & Sport

De Kroonsteen

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze moderne praktijk en samen met u te werken aan uw gezondheid.

Sportspreekuur

Elke maandag is er de mogelijkheid om uw sportblessure te laten beoordelen door één van onze (sport)fysiotherapeuten. Tijdens het sportspreekuur tussen 08.30 en 09.30 uur en 17.00 en 18.00 uur staan de (sport)fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden klaar voor een eerste beoordeling van uw blessure en een deskundig advies.

Uw bezoek aan het sportspreekuur

De (sport)fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden zijn opgeleid om goede diagnoses te stellen. U kunt daarom zonder verwijzing van een arts een afspraak maken.

Werkwijze tijdens het sportspreekuur

Tijdens het sportspreekuur starten we met een screening van uw blessure. Door middel van een persoonlijk gesprek gaat de (sport)fysiotherapeut in op uw klachten en uw persoonlijke doel. Bij twijfel over de klacht verwijst uw (sport)fysiotherapeut u naar uw huisarts. Tijdens het lichamelijk onderzoek kijken we naar uw houding, de wijze waarop uw lichaam beweegt en overige relevante functies. Afsluitend adviseert de (sport)fysiotherapeut van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen u over een persoonlijk behandel- of trainingsplan.

Ook vanuit de omgeving Molenhoek, Mook, Groesbeek, Heumen en Nijmegen bent u van harte welkom om het sportspreekuur van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen te ontdekken.

Afspraak maken met Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen

Wilt u weten of de (sport)fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden u tijdens het sportspreekuur verder kunnen helpen bij het bereiken van uw persoonlijke doelen? Maak dan nu een afspraak bij één van onze (sport)fysiotherapeuten door gebruik te maken van het online aanmeldformulier. Wij nemen na ontvangst van het online aanmeldformulier snel contact met u op.

U kunt ook telefonisch een afspraak met de (sport)fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden maken via telefoonnummer 024-3586051. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden bij de balie van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in het gezondheidscentrum de Kloosterhof 1 in Malden.

 

  • Ervaren (sport)fysiotherapeuten
  • Registratie in Centraal Kwaliteitsregister
  • Snelle beoordeling
  • Deskundig advies