Samen Gezond – Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen – Malden

Fysiotherapie & Sport

De Kroonsteen

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze moderne praktijk en samen met u te werken aan uw gezondheid.

Samen Gezond

Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen is gevestigd in gezondheidscentrum De Kroonsteen 1. In dit moderne gezondheidscentrum in Malden is een grote diversiteit aan eerstelijns zorgdisciplines gevestigd waarmee samenwerkingsverbanden zijn aangegaan.

Gezondheidscentra Samen Gezond

Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen is aangesloten bij stichting gezondheidscentra Samen Gezond. Dit is een samenwerkingsverband tussen huisartsenpraktijken, apotheek en fysiotherapiepraktijken uit de gezondheidscentra de Kroonsteen 1 en de Kroonsteen 8 in Malden en de Vuursteen in Molenhoek. Doel van stichting gezondheidscentra ‘Samen Gezond’ en de diverse samenwerkingsverbanden is het bieden van hoogwaardige eerstelijnsgezondheidszorg voor inwoners van gemeente Heumen, gemeente Mook & Middelaar en directe omgeving.

Zorgprogramma’s

Met verschillende zorgverleners zoals huisarts, praktijkondersteuner, fysiotherapeut, apotheek en diëtist zijn samenwerkingsafspraken gemaakt en een gemeenschappelijke werkwijze afgesproken. Dit alles is vastgelegd in zorgprogramma ‘s. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen zijn bij diverse van deze zorgprogramma’s betrokken.