Oedeemfysiotherapie – Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen – Malden

Fysiotherapie & Sport

De Kroonsteen

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze moderne praktijk en samen met u te werken aan uw gezondheid.

Oedeemfysiotherapie

De oedeemfysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden zijn specifiek opgeleid om mensen met (lymf)oedeem te behandelen. De oedeemfysiotherapeut stimuleert de afvoer van vocht door gebruik te maken van manuele lymfdrainage. De oedeemfysiotherapeut kan ook tapes aanleggen om vochtophoping tegen te gaan of te zorgen dat de ontstane situatie stabiel blijft. Daarnaast is er specifieke aandacht voor zelfmanagement waarbij voorlichting, advies en oefentherapie centraal staan.

Uw bezoek aan de oedeemfysiotherapeut

De oedeemfysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden zijn opgeleid om goede diagnoses te stellen. U kunt daarom zonder verwijzing van een arts een afspraak maken. In sommige gevallen heeft u wel een verwijzing nodig. De oedeemfysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden informeren u hier graag over.

Werkwijze van de oedeemfysiotherapeut

De eerste afspraak start met een screening en intake. Door middel van een persoonlijk gesprek gaat de oedeemfysiotherapeut in op uw klachten en uw persoonlijke doel. Bij twijfel over de klacht verwijst uw oedeemfysiotherapeut u naar uw huisarts. Tijdens het lichamelijk onderzoek kijkt uw oedeemfysiotherapeut naar de wijze waarop uw lichaam beweegt en overige relevante functies. Daarna stelt de oedeemfysiotherapeut samen met u een persoonlijk behandel- of trainingsplan op. De oedeemfysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden werken volgens landelijk geldende richtlijnen en beschikken over ruime trainingsmogelijkheden met moderne trainingsapparaten. Daarbij passen zij diverse behandel- of trainingsvormen toe om daarmee een optimaal en duurzaam herstel van uw gezondheid te bereiken. Wanneer geïndiceerd kan begeleiding aan huis plaatsvinden.

Ook vanuit de omgeving Molenhoek, Mook, Groesbeek, Heumen en Nijmegen bent u van harte welkom om Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden te ontdekken.

Afspraak maken met Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen

Wilt u weten of de oedeemfysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden u verder kunnen helpen bij het bereiken van uw persoonlijke doelen? Maak dan nu een afspraak bij één van onze oedeemfysiotherapeuten door gebruik te maken van het online aanmeldformulier. Wij nemen na ontvangst van het online aanmeldformulier snel contact met u op.

U kunt ook telefonisch een afspraak met de oedeemfysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden maken via telefoonnummer 024-3586051. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden bij de balie van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in het gezondheidscentrum de Kloosterhof 1 in malden.

  • Ervaren oedeemfysiotherapeuten
  • Registratie in Centraal Kwaliteitsregister
  • Bezoek aan huis
  • Registratie Manuele Lymfe Drainage Vodder (MLDV)
  • Taping
  • Zelfdrainage
  • Advisering therapeutische kousen
  • Leefstijl coaching
  • Zelfmanagement
Ryan van Baal