Welkom

Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden is ontstaan door het samengaan van de fysiotherapiepraktijken Kerkhof en van Woerkom, beiden uit het gezondheidscentrum de Kroonsteen aan de Schoolstraat 8 in Malden. Vanaf januari 2018 werden de eerste patiënten in het nieuwe gezondheidscentrum ‘De Kroonsteen 1’ aan de Kloosterhof 1 in Malden ontvangen.

In dit moderne gezondheidscentrum, waar diverse eerstelijns zorgspecialisten onder één dak werken, staat een ervaren team fysiotherapeuten voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor diverse vormen van fysiotherapie. Wij hebben ruime ervaring met de behandeling van kinderen, ouderen, sporters en patiëntengroepen zoals COPD, oncologie, diabetes, artrose en perifeer arterieel vaatlijden. Met diverse zorgspecialisten uit de gezondheidscentra ‘Samen Gezond‘ zijn samenwerkingsverbanden aangegaan met als doel inwoners uit gemeente Heumen en omgeving van de beste gezondheidszorg te voorzien.

Maar naast fysiotherapie bieden wij ook runningtherapie voor mensen met stress gerelateerde klachten, ondersteunen wij u bij het ontwikkelen van gezonde leefstijl en hebben ruime ervaring in het begeleiden van hardlopers bij hun revalidatie en het bereiken van persoonlijke doelen.

KWALITEIT en INNOVATIE zijn bij ons met hoofdletters geschreven. Alle fysiotherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging voor fysiotherapie (KNGF). Zij werken volgens richtlijnen en volgen met regelmaat na- en bijscholingsactiviteiten. Trots zijn wij op de AlterG. Op deze innovatieve anti-zwaartekracht loopband is het mogelijk om (hard) te lopen door het reguleren van de lichaamsbelasting. Een uitkomst voor velen!

Ook vanuit omgeving van Molenhoek, Mook, Heumen, Overasselt, Groesbeek en Nijmegen bent u van harte welkom om Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen te ontdekken.

Contact opnemen met Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen

Wilt u weten of de fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden en Heumen u verder kunnen helpen bij het bereiken van uw persoonlijke doelen of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken met Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen

U kunt natuurlijk ook direct een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten maken door gebruik te maken van het online aanmeldformulier. Wij nemen na ontvangst van het online aanmeldformulier snel contact met u op.

U kunt ook telefonisch een afspraak met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden en Heumen maken via telefoonnummer 024-3586051. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden bij de balie van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in het gezondheidscentrum de Kloosterhof 1 in Malden.