Welkom – Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen – Malden

Fysiotherapie & Sport

De Kroonsteen

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze moderne praktijk en samen met u te werken aan uw gezondheid.

Welkom

Onze praktijk is gevestigd in multidisciplinair gezondheidscentrum De Kroonsteen 1. U kunt bij ons terecht voor diverse vormen van fysiotherapie. Wij hebben ruime ervaring met de behandeling van kinderen, ouderen, sporters en patiëntengroepen zoals COPD, oncologie, diabetes, artrose en perifeer arterieel vaatlijden. Met diverse zorgspecialisten uit de gezondheidscentra ‘Samen Gezond‘ zijn samenwerkingsverbanden aangegaan met als doel inwoners uit gemeente Heumen en omgeving van de beste gezondheidszorg te voorzien.

Maar naast fysiotherapie bieden wij ook runningtherapie voor mensen met stress gerelateerde klachten, ondersteunen wij u bij het ontwikkelen van gezonde leefstijl en hebben ruime ervaring in het begeleiden van hardlopers bij hun revalidatie en het bereiken van persoonlijke doelen.

KWALITEIT en INNOVATIE zijn bij ons met hoofdletters geschreven. Alle fysiotherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging voor fysiotherapie (KNGF). Zij werken volgens richtlijnen en volgen met regelmaat na- en bijscholingsactiviteiten. Trots zijn wij op de AlterG. Op deze innovatieve anti-zwaartekracht loopband is het mogelijk om (hard) te lopen door het reguleren van de lichaamsbelasting. Een uitkomst voor velen!

Ook vanuit omgeving van Molenhoek, Mook, Heumen, Overasselt, Groesbeek en Nijmegen bent u van harte welkom om Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen te ontdekken.

Contact opnemen met Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen

Wilt u weten of de fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden en Heumen u verder kunnen helpen bij het bereiken van uw persoonlijke doelen of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken met Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen

U kunt natuurlijk ook direct een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten maken door gebruik te maken van het online aanmeldformulier. Wij nemen na ontvangst van het online aanmeldformulier snel contact met u op.

U kunt ook telefonisch een afspraak met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden en Heumen maken via telefoonnummer 024-3586051. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden bij de balie van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in het gezondheidscentrum de Kloosterhof 1 in Malden.

Praktijkreglement en informatie

Wat kunt u verwachten wanneer u voor het eerst bij de fysiotherapeut komt? Wat vergoedt uw zorgverzekeraar wanneer u door één van onze fysiotherapeuten wordt behandeld? Wat moet u doen wanneer u niet op uw afspraak kunt verschijnen of een afspraak wilt verzetten? U vindt antwoord op deze vragen in ons praktijkreglement.