Anti-zwaartekracht lopen – Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen – Malden

Fysiotherapie & Sport

De Kroonsteen

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze moderne praktijk en samen met u te werken aan uw gezondheid.

Anti-zwaartekracht lopen

Bij Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden beschikken wij over een anti-zwaartekracht loopband (AlterG). Door gebruik te maken van luchtdrukregulatie wordt het lichaamsgewicht tijdens de (hard)looptraining gereduceerd tot een maximum van 80%. De anti-zwaartekracht loopband is een innovatieve aanvulling binnen onze praktijk die voor veel doeleinden in te zetten is.

Revalidatie op de anti-zwaartekrachtloopband

Door de anti-zwaartekracht loopband binnen orthopedische en neurologische revalidatie in te zetten kan vroegtijdig na het ontstaan van blessures of na operatieve ingrepen gestart worden met een revalidatie traject. De anti-zwaartekracht loopband is een veilig trainingsmiddel waarbij het mogelijk is om in een vroegtijdig stadium van het revalidatietraject met balans of (hard)looptraining te starten. Door de zwaartekracht in kleine stappen te verhogen wordt de trainingsbelasting vervolgens zeer nauwkeurig opgebouwd. Kijk voor meer informatie op AlterG

Trainen van fysieke fitheid op de anti-zwaartekrachtloopband

Mensen die door lichamelijke klachten of chronische ziekte verminderd fysiek actief zijn, zijn met behulp van de anti-zwaartekracht loopband in staat (intensiever) te trainen. Door conditie, spierkracht en coördinatie op de anti-zwaartekracht loopband te trainen neemt fysieke fitheid toe en blijven belangrijke lichamelijke functies behouden.

Sportprestaties verhogen op de anti-zwaartekrachtloopband

Met behulp van de anti-zwaartekracht loopband bent u in staat uw hardlooptraining intensiever uit te voeren dan onder ‘normale’ omstandigheden mogelijk is. Sportprestaties nemen hierdoor toe terwijl de kans op het krijgen van sportblessures klein is. Steeds meer (top)sporters ontdekken de anti-zwaartekracht loopband van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden. Kijk voor meer informatie op AlterG

Uw bezoek aan de fysiotherapeut

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden zijn opgeleid om goede diagnoses te stellen. U kunt daarom zonder verwijzing van een arts een afspraak maken. In sommige gevallen hebt u wel een verwijzing nodig. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden informeren u hier graag over.

Werkwijze van de fysiotherapeut

De eerste afspraak start met een screening en intake. Door middel van een persoonlijk gesprek gaat de fysiotherapeut in op uw klachten en uw persoonlijke doel. Bij twijfel over uw klacht verwijst uw fysiotherapeut u naar uw huisarts. Tijdens het lichamelijk onderzoek kijkt de fysiotherapeut naar uw houding, de wijze waarop uw lichaam beweegt en overige relevante functies. Daarna stelt de fysiotherapeut samen met u een persoonlijk trainingsplan op.

Ook vanuit de omgeving Molenhoek, Mook, Groesbeek, Heumen en Nijmegen bent u van harte welkom om de anti-zwaartekracht loopband van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen te ontdekken.

Wat kost anti-zwaartekracht lopen bij Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen?

Training op de anti-zwaartekracht loopband komt mogelijk voor vergoeding vanuit uw zorgverzekering in aanmerking. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden informeren u daar graag over. Daarnaast is het mogelijk om met een strippenkaart op de anti-zwaartekracht loopband te trainen. Daarvoor hanteren wij bij Fysiotherapie & Sport De kroonsteen de volgende tarieven:

  • 10 trainingen a € 154,50
  • 20 trainingen a € 257,50
  • 40 trainingen a € 412,00

Afspraak maken met Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen

Wilt u weten of de anti-zwaartekracht loopband van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden u verder kan helpen bij het bereiken van uw persoonlijke doelen? Neem dan contact met ons op. Of maak direct een afspraak bij één van onze fysiotherapeuten door gebruik te maken van het online aanmeldformulier. Wij nemen na ontvangst van het online aanmeldformulier snel contact met u op.

U kunt ook telefonisch een afspraak maken bij Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden via telefoonnummer 024-3586051. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden bij de balie van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in het gezondheidscentrum de Kloosterhof 1 in Malden.

  • Zwaartekracht verminderen
  • Lopen zonder pijn
  • Veilige omgeving
  • Nauwkeurige opbouw belasting