Corona update 04-11-2020 

Corona update 04-11-2020 

Met ingang van dinsdag 4 november zijn er aanscherpingen van de maatregelen om het coronavirus te bestrijden. Gelukkig kunnen wij de trainingszaal van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen blijven gebruiken voor het uitvoeren van individuele trainingen. Ook de fysiotherapeutische behandelingen blijven mogelijk! 

Patiënten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen kunnen dus in de trainingszaal onder begeleiding van een fysiotherapeut blijven werken aan het herstel van een blessure of onderhouden van fysieke fitheid. Uiteraard zorgen de fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen ervoor dat de trainingen veilig uitgevoerd worden. In ieder geval wordt de 1,5 meter afstand maatregel ten aanzien van anderen in de trainingszaal gehanteerd en worden hygiënemaatregelen getroffen zoals het desinfecteren van handen en reinigen van trainingsmaterialen en toestellen. Bij verblijf in de openbare ruimtes van het gezondheidscentrum De Kroonsteen 1 en tijdens individuele behandelingen in de behandelruimtes dragen zowel de patiënt als uw fysiotherapeut een mondmasker. 

Neem gerust contact op met onze praktijk als er vragen over zijn. Dit kan telefonisch 024-3586051 of per e-mail info@ftmalden.nl.  

Wij zien u ook in deze periode graag bij ons in de praktijk. 

Team Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen 

Publicatiedatum: 04-11-2020


Terug naar overzicht