Even voorstellen; Susie Lemain-Segboer

Helemaal blij ben ik met mijn nieuwe werkplek. Wat een mooie praktijk is het en wat een fijne collega’s heb ik hier bij Fysiotherapie De Kroonsteen. Vanaf 1 februari hebben jullie mij misschien al wel gezien in de gang, de oefenzaal of in de behandelkamer. Ik ben Susie Lemain-Segboer. Samen met Tjipke en onze 3 kinderen (Luuk, Thomas en Lieke) woon ik in Malden.

 

In 1995 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute. In de loop der jaren heb ik heel wat cursussen en bijscholingen gevolgd, waaronder de opleiding tot pols-hand therapeute. Artrose, carpaal tunnelsyndroom, peesontstekingen, revalidatie na breuken; u kunt bij mij terecht.

 

Naast de pols-handtherapie ligt mijn interesse bij de vrouwengezondheidszorg en dan met name rond de zwangerschap. Bekkenpijn tijdens en na zwangerschap, stuitpijn, diastase; graag begeleid ik je in deze bijzondere periode.

 

Ik kijk er naar uit u/je te ontmoeten.

Publicatiedatum: 12-04-2022


Terug naar overzicht