Balanskliniek

Vanaf 12 januari zal psychiater Bram Bakker op consultbasis werkzaam zijn in gezondheidscentrum De Kroonsteen 1 in Malden. Bakker heeft daar met zijn Balanskliniek intrek genomen en zal van daaruit ondersteuning bieden aan mensen met medische problemen die een bestaande balans bedreigen, of al hebben verstoord. Maar ook wanneer je het gevoel hebt ‘het niet langer vol te kunnen houden’ kun je bij hem terecht.  Op de website van de Balanskliniek legt Bakker zelf uit over zijn balansmodel, kompassessies en over de complementaire manier van werken met de focus op ontspanning, beweging en voeding.

Bij de Balanskliniek werken geen mensen die met een opgeheven vinger vertellen hoe het allemaal moet. Er werken wel betrokken zorgprofessionals die samen met jou willen uitzoeken wat zij voor jou kunnen betekenen. Jouw eigen keuze ten aanzien van kleine én grote gedragsverandering is bijna altijd de meest kansrijke. De Balanskliniek is er voor de mensen die verantwoordelijkheid durven en willen nemen met betrekking tot hun gezondheid en die daarbij hulp kunnen gebruiken.

Veel mensen die hulp zoeken op het terrein van hun gezondheid hebben moeite met het vinden van de juiste persoon. Er moet een klik zijn, het aanbod van de hulpverlener moet passen en de afstand eveneens. Bakker vindt het van het allergrootste belang daar aan bij te kunnen dragen en beveelt mensen aan die hij persoonlijk kent, en waar hij goede ervaringen mee heeft opgedaan. Verspreid over het hele land, en in alle soorten en maten. Niet de titel weegt het zwaarst, maar het gevoel wat zij in hun werk stoppen. Het kan een psychotherapeut zijn, een fysiotherapeut, een coach, een runningtherapeut, of een personal trainer. Vlak om de hoek, of juist in een rustige uithoek van het land, maar in Malden zal nadrukkelijk samengewerkt worden met fysiotherapeuten van De Kroonsteen 1 en andere zorgprofessionals binnen De Kroonsteen.

Wanneer je een afspraak wilt maken voor een kompassessie met Bram Bakker plannen wij die graag voor jou in. De Kroonsteen is bereikbaar via 024-358 6051 en info@ftmalden.nl . De Balanskliniek zelf is per mail te bereiken via info@balansfabriek.com of door een bericht te sturen naar 06-42818136.

Publicatiedatum: 21-12-2020


Terug naar overzicht