Gezamenlijk spreekuur met FootSupport Malden

Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen en register (sport)podoloog Jos de Jager van FootSupport Malden zijn een gezamenlijk spreekuur gestart. De samenwerking tussen de fysiotherapeuten van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen en FootSupport zorgt ervoor dat de onderlinge lijnen kort zijn. Het biedt mogelijkheden om van elkaar te leren en daarmee de patiëntenzorg te verbeteren.
Juiste zorg op de juiste plek
Het spreekuur is bedoeld voor mensen die bij Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in behandeling zijn en waarover twijfel is of aanvullende behandeling door een (sport)podoloog op zijn plaats is. Patiënten worden in gezondheidscentrum de Kroonsteen 1 gezien door de behandelend fysiotherapeut samen met (sport)podoloog Jos de Jager en krijgen dan snel een specialistisch advies. Onnodige afspraken en daaraan gekoppelde kosten worden zo voorkomen. Daarmee draagt dit gezamenlijk spreekuur bij aan het verkrijgen van de juiste zorg op de juiste plek.
Waarom een (sport)podoloog
Register (sport)podoloog Jos de Jager is gespecialiseerd in het uitvoeren van voet-, schoen- en loopanalyses waarmee de oorzaak van veel klachten aan voeten, (onder)benen, heupen en lage rug te achterhalen is. Met deze informatie verstrekt hij specifieke (spierversterkende) oefeningen, geeft hij schoenenadvies of worden individueel op maat gemaakte podologische inlegzolen gemaakt.
Wanneer en waar
Het gezamenlijk spreekuur van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen en (sport)podoloog Jos de Jager van FootSupport Malden vindt elke twee weken (afwisselend maandag- en dinsdagochtend) plaats bij FootSupport in gezondheidscentrum De Kroonsteen 1.
Ben je niet als patiënt bij Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in behandeling maar ben je wel geïnteresseerd in wat het gezamenlijk spreekuur voor jou betekenen kan? Neem dan contact op met Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen. Telefonisch: 024-3586051 of via info@ftmalden.nl. Langskomen aan de Kloosterhof 1 kan uiteraard ook.
Publicatiedatum: 27-08-2021


Terug naar overzicht