Kinderfysiotherapie – Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen – Malden

Fysiotherapie & Sport

De Kroonsteen

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze moderne praktijk en samen met u te werken aan uw gezondheid.

Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden is specifiek opgeleid om kinderen met problemen ten aanzien van hun bewegingsontwikkeling of bewegingsvaardigheden te begeleiden. Dat gebeurt op een manier die aansluit bij de belevingswereld van het kind en met gebruikmaking van kindvriendelijke materialen. De kinderfysiotherapeut werkt nauw samen met ouders en leerkrachten zodat deze het kind kunnen steunen in de ontwikkeling van lichamelijke vaardigheden.

Uw bezoek aan de kinderfysiotherapeut

De kinderfysiotherapeut van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden is opgeleid om goede diagnoses te stellen. U kunt daarom zonder verwijzing van een arts een afspraak maken. In sommige gevallen heeft u wel een verwijzing nodig. De kinderfysiotherapeut van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden informeert u hier graag over.

Werkwijze van de kinderfysiotherapeut

De eerste afspraak start met een screening en intake. Door middel van een persoonlijk gesprek gaat de kinderfysiotherapeut in op klachten en persoonlijke doelstellingen. Bij twijfel over de klacht verwijst uw kinderfysiotherapeut u naar uw huisarts. Tijdens het lichamelijk onderzoek kijkt de kinderfysiotherapeut naar houding, de wijze waarop het lichaam beweegt en overige relevante functies. Daarna stelt de kinderfysiotherapeut samen met u een persoonlijk behandelplan op. De kinderfysiotherapeut van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in Malden werkt volgens landelijk geldende richtlijnen en beschikt over ruime trainingsmogelijkheden met moderne trainingsapparaten. Daarbij past zij diverse behandel- of trainingsvormen toe om daarmee een optimaal en duurzaam herstel van gezondheid te bereiken. Wanneer geïndiceerd kan begeleiding aan huis plaatsvinden.

Ook vanuit de omgeving Molenhoek, Mook, Groesbeek, Heumen en Nijmegen bent u van harte welkom om Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen te ontdekken.

Afspraak maken met Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen

Wilt u weten of de kinderfysiotherapeut van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen u verder kan helpen bij het bereiken van uw persoonlijke doelen? Maak dan nu een afspraak met onze kinderfysiotherapeut door gebruik te maken van het online aanmeldformulier. Wij nemen na ontvangst van het online aanmeldformulier snel contact met u op.

U kunt ook telefonisch een afspraak met de kinderfysiotherapeut van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen maken via telefoonnummer 024-3586051. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden bij de balie van Fysiotherapie & Sport De Kroonsteen in het gezondheidscentrum de Kloosterhof 1 in Malden.

  • Ervaren kinderfysiotherapeut
  • Registratie in Centraal Kwaliteitsregister
  • Bezoek aan huis
  • Veilige omgeving
  • Moderne trainingsruimte